Gjergj Leka mp3

Gjergj Leka - BIJT E SHKODRES!

Play | Download

Gjergj Leka - BIJT E SHKODRES (Nga koncerti ne Shkoder)

Play | Download

Gjergj Leka - BREZ ME TOLLONA

Play | Download

Gjergj Leka - KJO JE TI

Play | Download

Gjergj Zef Meti Nicaj - Maje Krahit

Play | Download

Gjergj Tunaj - DJ XHEKIKoncert 2017

Play | Download

Reshat Arbana and Gjergj Leka - HAKERRIM (Koha e maskarenjve)

Play | Download

Gjergj Tunaj - DJ XHEKIDarsem 2017

Play | Download

FESTIVALI I 22 - te I KENGES NE RTSH Kinematografia Shqiptare

Play | Download

Gjergj Leka - SHOQES QE U MARTUA ME MBLESERI

Play | Download

Gjergj Tunaj - DJ XHEKIDarsem 2017

Play | Download

Gjergj Tunaj - DJ XHEKIDarsem 2017

Play | Download

Gjergj Leka - MALL

Play | Download

Gjergj Tunaj - DJ XHEKIDarsem 2017

Play | Download

Gjergj Leka - MARIA SAGAPO

Play | Download

Gjergj Leka - KTHEHU

Play | Download

Gjergj Leka - PER TY

Play | Download

Motrat Bushi - Kënga për Gjergj Sokolin

Play | Download

Gjergj Leka - MESUESET E FSHATIT

Play | Download

Gjergj Leka - GJUME TE EMBEL DASHURI

Play | Download

Gjergj Leka - EH TIRONA

Play | Download

Gjergj Leka - NE DUART E NENES

Play | Download

Tom Nikolla - Gjergj Kastrioti

Play | Download

Gjergj Leka - FALEMNDERIT PROFESOR

Play | Download

GJERGJ SULJOTI and LUAN ZHEGU - LUFTA PARTIZANE

Play | Download

FESTIVALI I 24 - te I KENGES NE RTSH Kinematografia Shqiptare

Play | Download

Gjergj Leka - VJEN MBREMJA

Play | Download

Gjergj Leka - AKOMA

Play | Download

(MUZIKE) KOHA NE PENTAGRAMIN TIM (Pj 1) Kinematografia Shqiptare - 2

Play | Download

Gjergj Leka - ORA NDALOI

Play | Download

Anita Bitri Frederik Ndoci - Shikomë në sy (1989)

Play | Download

FESTIVALI I 25 - te I KENGES NE RTSH | Kinematografia Shqiptare 2

Play | Download

Gentrit Leka - Nje pike loti ( Cover )

Play | Download

Gjergj Ukaj and Nrec Ukaj and Vllezrit Ukaj - Ku je Shqipe moj nan loke

Play | Download

Frederik Ndoci - Vala dhe shkëmbi (1989)

Play | Download

Valle - Afrim Leka and Jeton Nreca

Play | Download

Nertila Koka - Tinguj qe s`harrohen ( video)

Play | Download

Frederik Ndoci - Ora ndaloi (2013)

Play | Download

Kozma Dushi - "Mosha e Rinisë" / Muzika: Aleksandër Vezuli

Play | Download

Gjoke Gojcaj dhe Gjergj Gjelaj - Origjinal Krisi Pushka Prrua Thate

Play | Download

Frederik Ndoci - Bijtë e Lirisë (1990)

Play | Download

Frederik Ndoci - Në çdo zemër njëherë troket (2008)

Play | Download

Frederik Ndoci - Bijtë e Lirisë (1996)

Play | Download